Познайомимося ближче? Тоді через гру!

Познайомимося ближче? Тоді через гру!

    Шановний   абітурієнте ,  приєднуйся   до   нас ,  і   ми   розповімо   тобі   докладніше   про   себе ! Розповімо   під   час   гри .  ...

вівторок, 29 вересня 2020 р.

За кого проголосуєш ти?

Висування кандидатів на голову учнівського самоврядування ліцею закінчилося. Залишається лише визначитися, хто ж з чотирьох запропонованих лідерів стане переможцем в день голосування. Поки ж є час трішечки ближче познайомитися з кандидатами.

Данило Щербаков, ІІ курс.

Старанно опановує професію оздоблювача.

Є одним з медіаторів ліцею. Вважає, що треба більше часу проводити у радості і менше ображати й ображатися.

Брав участь в олімпіаді з інформатики, у різноманітних конкурсах й акціях у ліцеї та поза його межами. З волонтерами-баскетболістами відвідав кілька шкіл, пропагуючи через товариські зустрічі здоровий спосіб життя.

Зняв відеоряд з зустрічі активістів ліцею з А.І. Сербіною, на основі якого подано ролик про матір-героїню О.А. Деревську на Всеукраїнський конкурс «Врятувати від забуття». У складі команди став дипломантом конкурсу «Я – журналіст»: за відео «Наш ліцей – найкращий».

Виконав левову частину роботи з створення сайту про двох Іванів Світличних з Старобільщини для конкурсу «Літературна візитка краю». Команда ліцею отримала за цей сайт приватну нагороду від співробітниці Національного музею літератури України Софії Феджори, а наш навчальний заклад і місто з’явилися на інтерактивній мапі конкурсу.

Анастасія Шамрай, ІІ курс.

Старанно навчається обраній професії. Працьовита, добра, щира, позитивна – таке собі яскраве сонечко. Завжди представляє групу на різноманітних конкурсах.

Охоче долучалася до підготовки вечорів для випускників 2020 року: танцювала вальс і сучасний танок. Настя дуже любить танцювати, а ще бере участь у всіх спортивних змаганнях ліцею.

Пропонує організувати у  гуртожитку ляльковий театр з виставами для підлітків або театр тіней.

Бажаючих може навчити робити красиві рамочки з старих газет.


Альона Сивоконенко, ІІ курс.

         Другий рік добросовісно навчається обраній професії оздоблювача, а також бере активну участь у предметних олімпіадах і інтелектуальних конкурсах, в різноманітних акціях та заходах ліцею.

Є головою волонтерського загону «Милосердя». Входить до служби порозуміння (медіації) ліцею. Альона з тих, хто майже завжди без галасу й метушні готовий врятувати групу (й світ) від будь-яких негараздів.

Виграла конкурс роликів «Скажемо «Ні!» зарплаті в тіні» обласного управління Пенсійного фонду України.

Відповідальна, активна, товариська, щира, позитивна. За словами дівчини, їй можна довіряти.

А ще Альона прагне розвивати задатки лідера. Пропонує у гуртожитку грати у «Мафію» та інші колективні ігри, можна й настільні.

Олена Колпакова, І курс.

Цього року обрала професію будівельника і вступила до нашого ліцею.

Активна, енергійна, не байдужа.

Раніше була президентом шкільного самоврядування, в інтернаті брала участь у конкурсах саморобок,  танцювала.

Серед захоплень Олени – вишивка бісером. Полюбляє також спортивні змагання і конкурси.

Пропонує організувати вечірній перегляд фільмів у гуртожитку, провести конкурс саморобок.

Як представник учнівського самоврядування ліцею вже вітала наших друзів – лісомисливське господарство – з професійним святом. А ще підготувала фото з практики для ролика «Перші кроки у професії». 

Немає коментарів:

Дописати коментар