Познайомимося ближче? Тоді через гру!

Познайомимося ближче? Тоді через гру!

    Шановний   абітурієнте ,  приєднуйся   до   нас ,  і   ми   розповімо   тобі   докладніше   про   себе ! Розповімо   під   час   гри .  ...

середа, 9 вересня 2020 р.

Нагороди, яких чекали все літо

Нарешті карантин послабили, і наші найчудовіші діти – ліцеїсти, здобувачі будівельних професій – знову з нами. Сьогодні їм вручали нагороди за активність і різноманітні таланти. 

Першими (на жаль, не на лінійці, а лише у колі одногрупників) грамоти від керівництва ліцею отримали Гліб Богомолов і Роман Лиманський. Хлопці на совість працювали у студентському трудовому загоні "Еврика". Це й завдяки їм наші ліцей і гуртожиток до початку навчального року набули більш привабливого вигляду. Так тримати! Молодці! Ми пишаємося вами!

Гліб Богомолов та Роман Лиманський.


Данило Щербаков, Олег Сердюк, Віталій Фурса.

Подяки вручені Владиславу Немирівському й Давиду Гусейнову. Обидва брали участь у конкурсі "Малюнок, вірш, лист до мами", який проводить Міжнародний культурний центр "Сяйво". Обидва були щирими у своїх розповідях.

А справжніми "іменинниками" дня стали Данило Щербаков, Олег Сердюк і Віталій Фурса. Завдяки цим хлопцям на мапі "Літературної візитки краю" - 2020 (конкурс проводила Національна спілка письменників України у партнерстві з Малою академією наук) з’явився сайт про двох наших земляків, двох поетів, двох Іванів Світличних з Старобільщини. 

Данилкові, Олегу та Віталію також вручені подяки від ліцею. А найприємніше, що вони нарешті отримали свій головний подарунок – книги й теплого листа, які їм надіслала пані Софія Феджора з Києва ще у червні. 

Щиро вдячні пані Софії за її приватний подарунок і дійсно пишаємося нашими здобувачами освіти, які доводять: сучасний кваліфікований робітник – людина мудрої красивої душі й широкого кола інтересів.        


Немає коментарів:

Дописати коментар