Познайомимося ближче? Тоді через гру!

Познайомимося ближче? Тоді через гру!

    Шановний   абітурієнте ,  приєднуйся   до   нас ,  і   ми   розповімо   тобі   докладніше   про   себе ! Розповімо   під   час   гри .  ...

вівторок, 23 лютого 2021 р.

Наші вітання Володимиру Дмитровичу

23 лютого – день народження Володимира Дмитровича Альошина, мудрого педагога, доброго друга й наставника, відповідальної, щирої людини. В активі Володимира Дмитровича 39 років педагогічного стажу, з яких 15 – заступником директора з навчально-виховної роботи. І майже всі вони – у нашому будівельному ліцеї. Вважаємо, що це не випадковість.

Ще з студентських років, які пройшли у Воронежі, де наполегливий і цілеспрямований парубок з села опановував історію, Володимир Дмитрович залучився до будівництва: працював у студентських будівельних загонах. Навіть грамотою Центрального комітету Всесоюзної ради професійних спілок був нагороджений за ту працю! А після вишу з таким же завзяттям вибудовував людські долі, намагаючись наставити кожного свого учня на вірну путь.

Колектив ліцею щиро вітає Володимира Дмитровича з 80-річчям! Здоров’я Вам, шановний, родинного тепла і затишку, поваги оточуючих ще на багато-багато років! З днем народження! Ми Вас любимо!

Немає коментарів:

Дописати коментар