Познайомимося ближче? Тоді через гру!

Познайомимося ближче? Тоді через гру!

    Шановний   абітурієнте ,  приєднуйся   до   нас ,  і   ми   розповімо   тобі   докладніше   про   себе ! Розповімо   під   час   гри .  ...

четвер, 18 лютого 2021 р.

Офіційне працевлаштування – запорука стабільного майбутнього


"Офіційне працевлаштування – запорука стабільного майбутнього" – тема зустрічі, яка відбулася сьогодні у ліцеїстів з представниками Головного управління Пенсійного фонду України в Луганський області. Й приурочена ця зустріч була до Всесвітнього дня соціальної справедливості, який відзначається Організацією об’єднаних націй з 2009 року 20 лютого.

Гості розповіли, чому не варто погоджуватися на неофіційне працевлаштування та зарплату "у конверті", як за допомогою  Порталу електронних послуг ПФУ перевірити сплату роботодавцем єдиного соціального внеску, підрахувати майбутню пенсію, заповнити анкету для внесення змін до реєстру застрахованих осіб тощо.

Була й традиційна вікторина на обізнаність з питань пенсійного забезпечення. Перемогу в ній здобув Владислав Баканов. Це саме він з дипломом поряд з головним спеціалістом відділу забезпечення наповнення  бюджету на номер 1 Головного управління ПФУ в Луганський області Вадимом Сергійовичем Тодоровим. Солодкі призи за другий результат у вікторині отримали Олег Сердюк, Андрій Коляда та Альона Сивоконенко.

І всі ліцеїсти разом замислилися над озвученою спеціалістами інформацією. А як відомо, вчасно попереджений – вважай, озброєний. 








Немає коментарів:

Дописати коментар