Познайомимося ближче? Тоді через гру!

Познайомимося ближче? Тоді через гру!

    Шановний   абітурієнте ,  приєднуйся   до   нас ,  і   ми   розповімо   тобі   докладніше   про   себе ! Розповімо   під   час   гри .  ...

середу, 10 березня 2021 р.

А у нас – ярмарок!

 Ранок у нашому ліцеї розпочався сьогодні тематичною лінійкою. Йшлося про малярство Тараса Григоровича Шевченка та місію нинішніх малярів у сучасному світі. А вже після третього уроку розпочався ярмарок.

Ярмарок, як відомо, то ринок року. Йому притаманний безпристрасний та чесний торг. І супроводжується той торг святковою програмою. У нас же ярмарок був Шевченківський. Отже, піднесеним зоставався настрій. Торгували млинцями, приготованими за рецептом початку ХІХ століття – можливо, саме такими у дитинстві й частували майбутнього Кобзаря. А валютою слугувало знання біографії та віршів Шевченка.
Як і годиться, до ярмарку готувалися заздалегідь: ліцеїсти разом з своїми майстрами та класними керівники вивчали біографію Тараса Григоровича та цікаві факти щодо його популярності у світі. Здобувачі освіти також повторювали вірші. На якийсь час на сайті навіть з’явилася шпаргалка.
Але сьогодні все було прозоро і чесно: знаєш відповіді на запитання – отримуєш млинці; ні – йди повчи і повертайся на наступній перерві.
Та що я вам все розповідаю та розповідаю? Краще погляньте на власні очі!
























Немає коментарів:

Дописати коментар