Познайомимося ближче? Тоді через гру!

Познайомимося ближче? Тоді через гру!

    Шановний   абітурієнте ,  приєднуйся   до   нас ,  і   ми   розповімо   тобі   докладніше   про   себе ! Розповімо   під   час   гри .  ...

вівторок, 11 травня 2021 р.

Тиждень безпеки дорожнього руху

Цьогоріч Україна приєднується до 6-го Глобального Тижня безпеки дорожнього руху, який у всьому світі триватиме з 17 по 23 травня. 

Амбіційна мета дій, схвалених резолюцією Генеральної Асамблеї ООН  74/299 на 74-й сесії у серпні минулого року, – скорочення кількості смертей та травм у результаті дорожньо-транспортних пригод на 50% до 2030 року; обмеження швидкості руху транспортних засобів до 30 км/год в межах житлових та пішохідних зон у містах. 

Втім, безпека міських вулиць – це і про безпечну поведінку всіх учасників дорожнього руху: не лише водіїв, а й пішоходів, велосипедистів, господарів гужового транспорту. Тож будь дисциплінованим і стань помітним на дорозі! 

Поки що ж – протягом поточного тижня – бібліотекар Ніна Григорівна Авєріна пропонує вам, дорогі ліцеїсти,  виставку з безпеки на дорозі.

А інженер з охорони праці Лілія Борисівна Лимарева готує ще кілька заходів, серед яких й відкритий урок "Стань помітним на дорозі". 

Тож готуйтеся, вивчайте правила дорожнього руху. І хай всім щастить!







Немає коментарів:

Дописати коментар