Познайомимося ближче? Тоді через гру!

Познайомимося ближче? Тоді через гру!

    Шановний   абітурієнте ,  приєднуйся   до   нас ,  і   ми   розповімо   тобі   докладніше   про   себе ! Розповімо   під   час   гри .  ...

вівторок, 1 червня 2021 р.

Подарунки до Дня захисту дітей

Ось і розпочалося літечко.  Розпочалося гарним днем (попри дощ), а саме: Днем захисту дітей. 

У нашому ліцеї сьогодні вручали дітям останні цього навчального року заохочення. 

Подарунка за перемогу у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії штукатур та за участь у фіналі цього конкурсу отримала наша зірочка Даша Река (група 4). Про таких дівчат говорять: все при них – і душевна краса, і розум, і вправність, і врода. Зичимо Даші й надалі впевненого поступу – професійного, спортивного, життєвого. Зичимо разом з методистом ліцею Віктором Васильовичем Плічком, який і привітав Дашу. 

Потому слово перейшло до лідерів учнівського самоврядування "Крок у майбутнє" – його голови Данила Щербакова та заступника голови Альони Сивоконенко (група 1): настав час для призів за найвлучніший  слоган до Дня водних ресурсів та за найкращу вишиванку до Дня вишиванки. І тут до Даші Реки приєдналися й інші "іменинники": з груп 3, 1, 7, 8.

Крім того, Данило Щербаков вручив подяки за активну та плідну роботу протягом року лідерам груп. 

А на 20 найактивніших ліцеїстів чекала ще одна приємна несподіванка – відвідини мобільного планетарію, де дітям розповіли про загадки зоряного неба. Про це потурбувалася профспілка ліцею.

Більше фото у альбомі "Подарунки до Дня захисту дітей" .


Немає коментарів:

Дописати коментар