Познайомимося ближче? Тоді через гру!

Познайомимося ближче? Тоді через гру!

    Шановний   абітурієнте ,  приєднуйся   до   нас ,  і   ми   розповімо   тобі   докладніше   про   себе ! Розповімо   під   час   гри .  ...

вівторок, 1 червня 2021 р.

Ростимо майбутню еліту

 Здобувач освіти нашого ліцею Данило Щербаков (маляр, штукатур, лицювальник-плиточник, другий курс) став півфіналістом студентської ліги VIII Всеукраїнського бізнес-турніру "Стратегія фірми - 2021"

Турнір проводиться Компанією інтелектуальних технологій за підтримки Міністерства освіти і науки України, Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана, Університету менеджменту освіти та Інституту модернізації змісту освіти з метою  спонукання молоді до ініціативної, активної підприємницької і громадської діяльності.

Місія турніру - виявлення потенційних представників майбутньої регіональної та національної еліти та мотивування їх в особистісному становленні, спонукання до чіткого вибору професії й спеціалізаціїї, націлення на ефективне навчання протягом життя й подальшу самореалізацію, формування позицій економічного патріотизму.

Керувала поступом Данила на цьому шляху викладач інформатики та технологій нашого ліцею, викладач першої категорії, Ірина Михайлівна Дейнега.

Щирі вітання й подальших успіхів учню та педагогу! 

Немає коментарів:

Дописати коментар